terug naar de Central Map


Chatten met mede-volgelingen

Sponsors; want de waarheid kost geld!
Antwoorden op al je vragen...
Bid je fit; goddelijkheid in 5 minuten!
Wai Toe Ki; wie is Hij?

Sherpa's; krachtpunten van leven...
Uranusl ons toekomstig thuis!
Brother Martin en sister Rana kwamen allebei in 1990 voor het eerst in contact met Wai Toe Ki. Sister Rana:"Via een electronische kettingbrief leerde ik Wai Toe Ki kennen. Hierin stonden zijn wijsheden, die me erg aanspraken. Eindelijk eens een religie die aandacht besteedde aan de space-age." Brother Martin: "Toen ik zeven was ontwikkelde ik een bijzondere passie voor Uranus. Deze prachtige planeet boeide me. Ik wist dat er een diepe innerlijke wijsheid vanuit ging." Een wijsheid waarmee hij in 1990 op straat opnieuw geconfronteerd werd. Terwijl hij zich door Hoog Catherijne in Utrecht naar de trein haaste hield een Wai Toe Ki volgeling hem tegen. Brother Martin : "ik wist dat ik moest stoppen. Die trein kon me gestolen worden." Later hoorde Brother Martin er met de trein naar Leeuwenarden een verschrikkelijk ongeluk was gebeurd. Een voorwerp dat tot op heden nog niet geidentificeerd is raakte de bestuurder van de trein, waardoor hij de controle over het voertuig verloor. Deze ontspoorde ter hoogte van Zwolle en raakte een koelauto met melk. Brother Martin: "Uranus en Wai Toe Ki hebben me gered die dag. Er werd bevestigd wat ik sinds mijn zevende al geloofde. Ik had de diepste innerlijke wijsheid gevonden. De volgende dag heb ik mijn baan in de IT opgezegd en ben toegetreden tot de Orde van de Bruine Ster." Niet veel later leerde hij Sister Rana kennen. Sister Rana: "Naar aanleiding van die kettingbrief ben ik eens gaan kijken op de website van Wai Toe Ki. Wat een prachtige kleur groen! En wat een wijsheid! Ik was meteen verkocht. Een religie waar commercie en internet niet vies gevonden werden, helemaal klaar voor de space-age." Die avond besteedde sister Rana aan het oefenen van de Uranus Groet. Sister Rana: " Ik voelde de uranus-energie door mijn lichaam stromen, al mijn sherpa's openden zich naar Wai Toe Ki." Ze stuurde een mail aan de Orde van de Bruine Ster waarin ze om meer informatie en oefeningen vroeg. De kersverse volgeling Brother Martin reageerde op haar mail. Brother Martin: "Via het Net heeft Wai Toe Ki me een vrouw geschonken, samen verbinden wij onze Uranus kracht om Wai Toe Ki optimaal te kunnen dienen."
Sister Rana
Brother Martin

 

Sister Joy

Hi!
Ik ben sister Joy ook wel 'sister for our joy' genoemd. Ik heb net het ritueel der zusters ondergaan en mag mijzelf de trotse eigenaresse van de zo fel begeerde zilveren ster noemen. Het leven in een gemeenschap met mensen die dezelfde doelen in het leven hebben als ik heeft mij al binnen twee jaar veel moois gebracht, ja ik groei inderdaad heel snel.
De hoeveelheid broeders en zusters die ik tot mij kan nemen is onbeperkt en doordat al hun kanalen openstaan naar onze meester Wai Toe Ki stroomt de liefdesenergie nu lustig door mijn lijf. Ik kan dan ook niet wachten tot ik mij uiteindelijk kan gronden op Uranus omdat ik die verbinding elke dag sterker voel worden via mijn zesde en achtste Sherpa's. Ik weet dat de tijd nog niet rijp is en volg daarom graag de roep van Wai Toe Ki om te helpen bij de ontboring van zoveel mogelijk mensen. Het mogen dragen van de bruine ster was voor mij een ontzettende eer en heeft mij tot vele inzichten gebracht. Anderhalf jaar geleden kon ik nog niet eens een computer aanzetten. Wat een gemis! Tegenwoordig laat ik de computerenergie het liefst de hele dag door mijn sherpa's vloeien waarbij al mijn clickpoints worden aangeraakt. Mij verbinden met computerenergie geeft mij een enorme kick. Ook heb ik een roeping bij mijzelf ontdekt in het smirnaaien van het hoofd van onze meester. Dit vervult mij met zeer veel vreugde. Eigenlijk zou ik het liefst in virtual space willen verblijven tot ik naar Uranus transmigreer maar ik vrees dat ik het hier op aarde nog een jaar of 26 moet uithouden. Gelukkig vind ik veel steun bij mijn medeteamplayers.
Love yourselves!

 
Hi! en moge het licht van Uranus schijnen!
Mijn naam is Brother Chip. Ik ben al enige jaren geleden toegetreden tot de Orde van de Zilveren Ster; mijn witah ligt inmiddels op een ereplekje op de schoorsteenmantel in mijn leefvertrek. Op een grote computerbeurs ontmoette ik drie jaar geleden een aantal volgelingen van de Universal Church of Wai Toe Ki, en zij openden mij de ogen: ze gaven me een nieuw mentaal draagvlak en leerden me mijn sherpa's kennen. Voor ik het wist zat ik in San Francisco op een Wai Toe Ki symposium over "Content and Process". Fijne mensen met hetzelfde ideaal als ik, werkmiddagen bij grote bedrijven en de sfeer opsnuiven op de beurs. Dagen waar ik met een glimlach aan terugdenk.
Een groot licht begon te schijnen in mijn leven en dat licht was Wai Toe Ki! De Meester toonde me het ultieme belang van Geld en Macht; Hij liet me zien hoe de Internationale Aandelenhandel werkt, Hij toonde me de schoonheid en eenvoud achter Personality Manipulation. Een universeel netwerk van waarheden begon zich voor mij te ontsluiten! Ik verslond al Zijn boeken, en besloot al na een paar maanden toe te treden tot een gesloten divisie van de Universal Church of Wai Toe Ki. En daar woon ik sindsdien. Omringd door mede-teamplayers, onze sherpa's open en met maar één doel voor ogen: Uranus in 2026!

Brother Chip

 

Brother Pad

Wai Toe Ki heeft mijn leven veranderd!
Voor Wai Toe Ki in mijn leven kwam leefde ik een loos leven. Ik was niet gelukkig, want de dingen die ik deed waren niet op mijn geluk gericht. Oh ja, ik stond voor iedereen klaar, altijd een helpende hand, altijd maar geven, veel vrijwilligerswerk, zo af en toe een boomknuffelcursus om 'in balans te komen'. Nou, wat ik ook had, geen balans: Het leek wel of de hele wereld van me profiteerde, behalve ik. Toen ik Wai Toe Ki ontdekte vielen de schellen van mijn ogen: Hij liet mij zien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Ik heb nu een heerlijke baan in de IT en verdien goud geld. Ik geef geen cent aan goede doelen, en zij ook niet aan mij. Voor mij geen geleuter als 'verdraagzaamheid', 'onbaatzuchtigheid' of 'saamhorigheid': de 'medemens' moet zelf voor zijn eigen geluk zorgen; En Wai Toe Ki is er om ook hem te helpen. Ik ben eindelijk tot mezelf gekomen door voor mezelf te kiezen. Wai Toe Ki heeft me laten zien dat MIJN leven van MIJ is!

  top van de pagina

 

copyright 2000 - Universal Church of Wai Toe Ki - InterDiv / NedDiv