terug naar de Central Map


Chatten met mede-volgelingen
Sponsors; want de waarheid kost geld!
Antwoorden op al je vragen...
Bid je fit; goddelijkheid in 5 minuten!
Wai Toe Ki; wie is Hij?
Bekentenissen van volgelingen...
Sherpa's; krachtpunten van leven...

22 juni 2026 is een belangrijke dag voor de mensheid. Misschien wel de allerbelangrijkste! Want om 15:15 uur (GMT) zal er een ijzer/nikkel meteoriet met een doorsnede van 3.5 kilometer inslaan op het noordelijk halfrond van de Aarde. Wetenschappers verbonden aan de Universal University of Wai Toe Ki vermoeden dat de meteoriet zal inslaan in Europa of West-Rusland. Bij de enorme explosie en vuurstorm die daarbij ontstaat zal 30% van het leven op Aarde verdwijnen. De vloedgolven, aardbevingen, noodweer en vulkaanuitbarstingen die in de weken daarop volgen vernietigen nog eens 50% van het overgebleven leven. In de 'nucleaire winter' die daarop volgt, en die het begin aankondigt van een duizenden jaren durende ijstijd, komt de overgebleven 10% van de aardbewoners te overlijden. In een jaar tijd zal de mens ophouden te bestaan ...

Daar wil je dus niet bij zijn!

Gelukkig is er een alternatief, want al 12.500 jaar is Wereldleraar Wai Toe Ki druk doende een nieuw Atlantis te bouwen op de beloofde planeet Uranus. En 21 juni 2026, de dag voor de inslag, verlaat een enorme vloot Astrale Ruimteschepen de aarde, met als doel de planeet Uranus. Aan boord; de duizenden volgelingen van Wereldleraar Wai Toe Ki!

Uranus

Dit is de planeet Uranus. Zo op het eerste gezicht een ware blauwgroene parel in het zonnestelsel. Daar hebben instanties zoals de NASA wel wat ander over te zeggen ... dit wil de NASA ons laten geloven over de beloofde planeet:

The seventh planet from the sun is much like its gaseous neighbors, with a cloudy surface, rapid winds, and a small rocky core.
Uranus data (averages):
Diameter: 31,763 miles
Time to rotate: 17 hours, 54 minutes
Orbit: 84 Earth years
Compared to Earth:
Mass: 14.5 times Earth's
Diameter: 4.1 times Earth's
Distance from Sun: 19.2 times as far

bron: NASA

Dat is natuurlijk klinkklare onzin; zoals de gevestigde wetenschap Uranus beschrijft klinkt het als een onbewoonbare, koude akelige planeet. En waarom wil de gevestigde wetenschap, en de NASA, ons dat laten geloven? Omdat de planeet Uranus het best bewaarde geheim in ons zonnestelsel is. En dat zullen we je in het volgende foto materiaal laten zien.

Beelden van Uranus


artists impression
Dit is Uranus: eindeloze stranden waar het water lauwwarm over je voeten spoelt, waar je dagen kan wandelen, hand in hand, en waar gegarandeerd geen kwallen zijn ...
En dit is ook Uranus, waar de zon 300 dagen per jaar schijnt, en waar het maar zelden regent. Waar je kan zitten onder de wuivende paaspalmen en eindeloos kan vliegeren of surfen!
artists impression

artists impression
En hier zie je dan Neo Atlantis, de hoofdstad van de planeet ... daar waar de winkels en bars nooit sluiten, waar iedereen gelukkig en blij is. Waar door de straten en over de pleinen overal het extatisch "shah hah heya" schalt ...
Dit is een exclusieve blik in de hal van de Kristallen Paleistempel. En in de vertrekken achter deze hal, daar woont Meester Wai Toe Ki, omringd door zijn trouwste volgelingen ...
artists impression

artists impression

Uranus; waar de natuur nog mensvriendelijk is, waar wij eindeloos kunnen blijven genieten, vrij van de ketenen die ons aan dit sterfelijk leven binden!

En je kan er ook nog fantastisch wild-water raften!

 

Hoe gaan wij naar Uranus?

Over één ding hebben de 'wetenschappers' van de NASA niet gelogen:
Uranus is ver weg. Het kost je toch al gauw een paar dagen om erheen te vliegen, en dan gaan we er van uit dat je geen tussenstops maakt.


artists impression

Gelukkig hebben de echte wetenschappers van de Universal University of Wai Toe Ki daar iets op gevonden: het astrale ruimteschip. Op de bovenstaande foto zie je drie van deze astrale toestellen op een proefvlucht.
Elk astraal ruimteschip kan 4000 passagiers vervoeren in absolute luxe; er zijn meerdere bubbelbaden, sauna's, winkelcentra en restaurants aan boord ... stoelen zijn te krijgen bij het raam, aan het gangpad, roken of niet roken ... aan alles is gedacht.
Dankzij de ongelofelijk krachtige unreality aandrijving van deze astrale ruimteschepen zit je al binnen 8 uur op John Lennon Spaceport, de central aankomstplek op Uranus. Voor dat je het door hebt loop je al te winkelen in de gezellige kasbah van Neo-Atlantis, of wandel je met geliefden, vrienden en bekenden over het zonovergoten strand ...

Niet voor niets is Uranus de 'beloofde' planeet!

 

copyright 2000 - Universal Church of Wai Toe Ki - InterDiv / NedDiv