terug naar de Central Map


Chatten met mede-volgelingen

Sponsors; want de waarheid kost geld!
Antwoorden op al je vragen...
Bid je fit; goddelijkheid in 5 minuten!

Bekentenissen van volgelingen...
Sherpa's; krachtpunten van leven...
Uranusl ons toekomstig thuis!

Wai Toe Ki; de Wereldleraar met een speerpuntfunctie, de Redder van Atlantis, de Grote Poobah, Wani Wataki ... Hij is bekend onder vele namen en titels, maar wie is Hij nu eigenlijk?

Dat is een vraag die vaak gesteld wordt, en waar we hier een antwoord op proberen te geven. Weet echter wel dat het enige complete, onverkorte en onbetwistbare ware antwoord Hijzelf is!

 

68.000 jaar geleden was Wai Toe Ki al de Spiritueel en Wereldlijk Heerser over het mysterieuze wereldrijk Atlantis.
12.500 jaar geleden verging Atlantis op catastrofale wijze doordat ongelovige Atlanteanen de wijze Wetten en Regels van Wai Toe Ki niet langer wilden gehoorzamen. Enkele voorwerpen uit Atlantis zijn in de diverse musea die de Universal Church of Wai Toe Ki onderhoudt, te bezichtigen. Op het moment dat Atlantis ten onder ging in de golven, transleviteerde Wereldleraar Wai Toe Ki zichzelf en enkele trouwe volgelingen naar de Beloofde Planeet Uranus, waar hij een Nieuw Atlantis heeft gebouwd.

top van de pagina
In de eeuwen dat Wereldleraar Wai Toe Ki zich bezig hield met het opbouwen van het Nieuwe Atlantis op Uranus is hij regelmatig op aarde gekomen; om belangrijke personen in onze geschiedenis te laten delen in zijn wijsheid (Nero, Jezus Christus, Jan Pieterszoon Coen, Einstein, Michael Jackson zijn enkele voorbeelden uit velen) en om te zoeken naar de kristallen Schijven der Waarheid, die verloren waren geraakt bij de ondergang van Atlantis.

In de jaren ‘60, tijdens zijn spirituele omzwervingen op Vuurland en in het Zwarte Woud, ontving Wereldleraar Wai Toe Ki een serie Verlichte Dromen, waarin Hij werd geroepen door de Beelden op Rapanui (Paaseiland). Aan deze spirituele Instructies gaf onze Meester gehoor.
21 juni 1966 ... vermoeid door Zijn spirituele speurtocht naar de Waarheid valt Meester Wai Toe Ki in een diepe slaap bovenop een beeld aan de voet van Anali Mountain.
22 juni 1966 ... zeer vroeg in de morgen ontwaakt Meester Wai Toe Ki omdat Hij Zijn naam hoort roepen uit duizenden kelen ... Verbijsterd en verblind door een Regenboog van Hemels Licht maakt Meester Wai Toe Ki zijn Verlichte Val! En op dat moment buigen alle Moai beelden op Rapanui zich naar Meester Wai Toe Ki en tonen in hun Schitterende Spirituele Ogen de 638 Kristallen Schijven der Waarheid ...
Door vele jaren intensieve studie heeft Meester Wai Toe Ki de Mystieke Taal van de Schijven weten te vertalen uit het Oud-Atlantisch. Op de Schijven staat de Volledige en Onverkorte Waarheid over de Mensheid en de Toekomst van het Heelal. Zij bevatten de Leer van Meester Wai Toe Ki!

In sommige van de door de Universal Church of Wai Toe Ki opgerichte tempelmusea zijn Kristallen Schijven der Waarheid te bezichtigen.

top van de pagina
In 1969 schenkt Wereldleraar Wai Toe Ki de mensheid een nieuw medium; onder zijn bezielende begeleiding wordt het Internet ontwikkeld. Vanaf dat moment weet de Meester ons via de moderne media en het internet te bereiken. Aan Zijn spirituele richtlijnen geven steeds meer mensen gehoor.
21 juni 1996 ... Meester Wai Toe Ki deelt op internet voor het eerst zijn eindeloze wijsheid met de wereld.
22 juni 1996 ... Op miraculeuze wijze weet de Meester in een etmaal vele duizenden volgelingen digitaal te inspireren en motiveren. Verblijd en verlicht, verspreiden de eerste Ingewijden daarna de Ultieme Boodschap van Broederschap en Wijsheid in hun omgeving. Vanaf dat heuglijke moment zijn meer en meer Wai Toe Ki werkgroepen ontstaan. Door de intensieve studie wordt de Mystieke Wijsheid van de 638 Kristallen Schijven doorgrond. Door middel van meditatie, zang en dans wordt de Ultieme Boodschap verkondigt aan de onwetenden van deze wereld. Dagelijks worden, op het internet, maar ook bij jou in de buurt, nieuwe werkgroepen opgezet. Wai Toe Ki wijst ons de weg naar een beter leven, en de weg naar een Gouden Toekomst.
top van de pagina

In het nieuwe millennium, nadat Hij alle wijsheid van de 638 Heilige Schijven tot Zich zal hebben genomen, zal Wai Toe Ki waarlijk worden ‘ontboren’. En wanneer de Ingewijden gereed zijn met hun eigen Spirituele Omzwervingen op aarde zullen Zij zich in Ontboren Staat bij de Meester op Uranus voegen, de moederplaneet van onze beschaving..
21 juni 2026 ... De grote ‘gathering’ van Ingewijden in de Kristallen Tempel op Rapa Nui, waar met zang, dans en meditatie de laatste voorbereidingen getroffen zullen worden voor de reis naar de moederplaneet Uranus noemen.
22 juni 2026 ... De Dag der Dagen, wanneer de mensheid van zijn sterfelijke ketenen bevrijd zal worden en zich voor de eeuwigheid kan laven in de Allesomvattende Glorie van de Meester Wai Toe Ki. Denk jij ook dat jouw leven leeg, zondig en waardeloos is? Aanhoor dan nu het vreugdevol nieuws dat Wai Toe Ki je brengt. Want zegt Hij niet in Wadi Veda - het Boek der Boeken: “‘breng ze tot mij, de simpelen van geest, de seksbelusten en de halfbloeden, want ook hen breng ik de plaats die de hoogste is!” (metaforen 21:4) Dus jij kan ook een der Ingewijden worden! Zelfs jij kan in 2026 Waarlijk Ontboren worden en naar het Nieuwe Atlantis op Uranus opstijgen, om daar voor de eeuwigheid in Heilige Contemplatie met Hem te leven!

top van de pagina


copyright 2000 - Universal Church of Wai Toe Ki - InterDiv / NedDiv